Här kan du se Huntress of Swedens ambassadörer som vi är mycket stolta över. Fler ambassadörer dyker upp inom kort.

 

caroline benilton

Caroline Benilton

Namn: Caroline Benilton
Ålder: 21 år
Jaktlig bakgrund: Min mamma tog med mig på mitt första drev vid 3-års åldern, sen dess har jag under hela min uppväxt varit med ute i skogen & på jakterna så ofta jag kunnat. Tog jägarexamen vid 19 års ålder och har efter de varit mycket aktiv jägare.
Favoritjakt: Drevjakt på dovvilt och älg.
Hund: korthårig vorsteh, jämthund, rysk-europeisk laika
Bössa på axeln: Browning X-bolt med Stalon ljuddämpare
Varför vill du vara ambassadör för Huntress of Sweden: Att vara tjej som jagar bland en majoritet av killar/män har aldrig varit något hinder för mig, snarare något roligt och lärorikt. Men att få chansen att knyta kontakter med andra tjejer som jagar gör allting så mycket roligare, speciellt nu när man ser ett större intresse hos tjejer inom jakten! Huntress of Sweden kommer göra det ännu lättare för oss att hitta varann och det känns super roligt att få vara en del av det hela. Jag vill få fler tjejer att engagera sig, dela med sig av sina erfarenheter och våga visa sitt intresse! Det kan leda till otroligt roliga träffar och jakter framöver.

emelie dunger

Emelie Dunger

Namn: Emelie Dunger
Ålder: 30 år
Jaktlig bakgrund: Morfar och mamma har alltid jagat så jag började att följa med dom ut och antingen släppa älghunden eller jaga skogsfågel med våra pointrar
Favoritjakt: Älskar nästan all typ av hundjakt men måste jag välja så är det att gå ut och jaga själv med någon av mina hundar, älg, grävling eller skogsfågel.
Hund: Tysk jaktterrier, jämthundar, pointer, porcelaine (fransk drivande hund)
Bössa på axeln: Just nu en Ruger american 308 och en Hatsan escort
Varför vill du vara ambassadör för huntress of Sweden: Min tanke är att inspirera andra tjejer till att börja jaga eller de som redan jagar att testa på fler jaktformer och aktiviteter som har med jakt att göra. Samtidigt vill jag sudda ut manligt/kvinnligt, att jaga är lika för alla även om förutsättningarna kan se olika ut.

emma larsson

Emma Larsson

Namn: Emma Larsson
Ålder: 31 år
Jaktlig bakgrund: Jag är uppvuxen med jakt och har alltid varit med, men tog examen själv för ca 7 år sedan.
Favoritjakt: Allt har verkligen sin charm men jagar mest och helst räv. Och en del grävling i början av säsongen.
Hund: 2 stövare; ”Driva” 4 år och ”Skrållan” 1 år, ”Spade" en tysk Jaktterrier 4 år, ”Jiddra" en foxterrier på ca 6 månader och 2 staffar ”Barran" 7år och ”Diza" 5 år där den yngsta används till eftersök och ”Igor” foxterrier 7 år.
Bössa på axeln: Browning och Beretta.
Varför vill du vara ambassadör för Huntress of Sweden: För att engagera och inspirera andra att få ta del av det jag brinner för.
felicia strom

Felicia Ström

Namn: Felicia Ström
Ålder: 24 år
Jaktlig bakgrund: Har alltid älskat skog och natur men tog jägarexamen för fem år sen.
Favoritjakt: Rådjursjakt med min egen hund. Sen är älgjakten också alltid något speciellt, det är en speciellt stämning som är svårt att slå under älgjaktsveckan.
Hund: Stella, 2:årig blandras 75% drever & 25% jaktterrier.
Bössa på axeln: Tikka t3 lite med W110 dämpare
Varför vill du vara ambassadör för Huntress of Sweden: För att det känns som en ära för mig att bli utvald till att representera kvinnor inom jakten i Sverige. Jag har alltid genom all ris och ros jag har fått siktat på att göra väl avvägda uttalanden och vara en god förebild inom jakten och Huntress of Sweden känns som rätt forum för att fortsätta med det. Sen kan jag ju inte sticka under stolen med att det ska bli väldigt kul att få komma upp till Östersund och träffa alla också, så även det är såklart en anledning.

jessica adel

Jessica Ädel

Namn: Jessica Ädel, Dalarna
Ålder: 28 år
Jaktlig bakgrund: Tagit jägarexamen 2014
Favoritjakt: Allt har sin tjusning, men klöv och fågeljakten är något extra.
Hund: Kleiner Münsterländer och så har vi fyra jämthundar.
Bössa på axeln: Blaser R8 och Beretta (Hagel)
Varför vill du vara ambassadör för Huntress of Sweden: För att inspirera och engagera andra för att få uppleva den livsstil som jag lever i med jakt och hundar.

Foto: Staffan Johansson

Biljett online

Nu kan du köpa dina biljetter till Jämtland Game Fair direkt på nätet

Beställ här »

SAMARBETSPARTNERS

sjf transp

 

Swedish Game Fair AB arrangerar följande event

sgf logo 2018          jgf logo 2017          Jaktkryssningen

Go to top